Μια μικρή γνωριμία...

Όλοι εμείς οι οποίοι είμαστε πίσω από το thecollector.gr είχαμε την τύχη να γεννηθούμε μεταξύ 1990 και 2000. Το θεωρούμε τύχη διότι είναι μια δεκαετία γέφυρα, κατά τη γνώμη μας, η οποία στάθηκε ικανή να συνδέσει το ένδοξο παρελθόν, με ένα παρόν ζωηρό και ένα μέλλον πολλά υποσχόμενο.

Διανύοντας τα παιδικά μας χρόνια, γνωρίσαμε κόμικς από MARVEL και DC έως Mickey Mouse και την παρέα του, αλλά και PAC MAN και άλλα arcade παιχνίδια. Ύστερα, συλλέγαμε τάπες, παίζαμε video games στο Play Station, βλέπαμε παιδικά τα πρωϊνά του Σαββάτου, μονομαχούσαμε με κάρτες…Μαζευόμασταν σε σπίτια ή ακόμα καλύτερα κανονίζαμε και βρισκόμασταν έξω, σε αυλές εκεί που μέναμε, σε προαύλια σχολείων και γενικά όπου είχαμε τα στέκια μας.

Μεγαλώνοντας, αποκτήσαμε μεγαλύτερη πρωτοβουλία κινήσεων, και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του διαδικτύου αρχίσαμε να αναζητούμε περισσότερα για τους αγαπημένους μας ήρωες, όπως τον Batman, τον Superman και τον Spiderman.

Ανακαλύψαμε τον φανταστικό κόσμο των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών, μέσα από τα οποία γνωρίσαμε νέους χαρακτήρες, ήρωες ή villains και έτσι διευρύναμε το γνωσιακό μας πεδίο.

Πλέον, διανύουμε την καλύτερη μας περίοδο με την κατακόρυφη ανάπτυξη των ειδικών εφέ και του κινηματογράφου, με πολύ καλές και ακριβές παραγωγές οι οποίες φέρνουν στην μεγάλη ή μικρή οθόνη έναν τεράστιο όγκο από χαρακτήρες. Τέλος, όπως και στα προαναφερθέντα έτσι και το gaming έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη με πολύ καλά γραφικά και gameplay, όπου συχνά βλέπουμε ταινίες και σειρές να μετατρέπονται σε video games ή λίγο πιο σπάνια, video games να γίνονται ταινίες ή σειρές.

Πώς φτάσαμε εδώ...

Όντας μεγάλοι πια, καταλαβαίνουμε ότι έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό για όλες αυτές τις ταινίες και τους χαρακτήρες και για όλα αυτά τα παιχνίδια, αν όχι περισσότερο. Και αυτό, διότι είμαστε ρομαντικοί και πιστεύουμε στις αξίες και τα ιδανικά τα οποία μας μεταδόθηκαν από όλα αυτά από την παιδική μας ηλικία μέχρι σήμερα.

Κάπως έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε την μεγάλη μας αγάπη, την nerd κουλτούρα μας, να την κάνουμε μια καθημερινή ενασχόληση για εμάς, αλλά και να φέρουμε όλους αυτούς με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος κοντά με προϊόντα εμπνευσμένα ή ακριβή αντίγραφα από όλες τις ταινίες, κόμικς, σειρές και video games που υπάρχουν και αγαπήσαμε. Εκτός από αυτό, επειδή κάνουμε αυτό που λατρεύουμε και το δείχνουμε, θέλουμε και εσείς να το δείχνετε και να είστε περήφανοι για αυτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει και το Collectors Community μέσα από το οποίο εάν συμμετέχετε θα μπορείτε να βλέπετε διάφορα άρθρα ή podcast μέσα από τα οποία θα μοιραζόμαστε τις απόψεις μας και θα συζητάμε για όλα τα νεότερα σχετικά με την κουλτούρα μας.
Ελάτε λοιπόν, να γίνουμε μια κοινότητα από nerds, fans και συλλέκτες και μαζί να διασκεδάζουμε και να ασχολούμαστε με όλα αυτά που μια ζωή αγαπάμε.