Έχετε φυσικό κατάστημα;

Το thecollector.gr αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πώλησης συλλεκτικών παιχνιδιών και εμπορευμάτων. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή φυσικό κατάστημα από το οποίο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε δια ζώσης.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από τον χώρο σας;

Ο τρόπος παραλαβής της παραγγελίας σας είναι μόνο μέσω της μεταφορικής εταιρίας που συνεργαζόμαστε.

Πώς και γιατί να κάνω λογαριασμό;

Το thecollector.gr έχει δύο πτυχές. Μας αρέσει να βλέπουμε το όλο εγχείρημα μας σαν μια ζωντανή κοινότητα. Πέρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει και το Collectors Community το οποίο είναι στην ουσία μια κοινότητα από nerds, fans και συλλέκτες, σαν εμάς! 

Η κοινότητα μας συνδέεται άμεσα με το Πρόγραμμα Ανταμοιβής Super Collectors. Με μια εύκολη δημιουργία λογαριασμού είτε μέσω Facebook είτε Google, μπορείς να κερδίσεις Collector Coins (CCs) κάνοντας αγορές και νικώντας σωστά στα εβδομαδιαία μας Nerd Quiz!

Έτσι, καινοτομούμε δίνοντας την δυνατότητα σε εσένα και στον κάθε ένα More Than Just Fan να συνδυάζει στο κατάστημα μας αγορές αλλά και ψυχαγωγία. Και το καλύτερο; Τα Collector Coins που κερδίζεις μπορείς να τα αξιοποιήσεις για μεγαλύτερες εκπτώσεις στις αγορές σου και άλλα απίστευτα οφέλη!

Τί είναι τα προϊόντα «Collector’s Choice»;

Τα προϊόντα Collector’s Choice είναι η προσωπική μας πρόταση για τις αγορές σας, με κριτήρια όπως διασημότητα προϊόντος, σπανιότητας, ποιότητας κ.α. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πώς κάνω εξαργύρωση CCs (Collector Coins);

Βήμα 1

Συνδέσου στον λογαριασμό σου ή δημιούργησε έναν, μέσα από τους διαθέσιμους τρόπους που φαίνονται στην εικόνα.

Βήμα 2

Κάνε τις αγορές σου, όπως φαίνεται στο παράδειγμα και έπειτα επέλεξε «Ταμείο» όπως φαίνεται στην εικόνα.

Βήμα 3

Στην εικόνα αυτή βλέπεις τα στοιχεία της παραγγελίας σου και χαμηλά στην κατηγορία «Διαθέσιμα CCs» βλέπεις τα collector coins που έχεις διαθέσιμα για εξαργύρωση.

Βήμα 4

Στη συνέχεια, μπορείς να προσθέσεις στο πεδίο που φαίνεται στην εικόνα την ποσότητα από τα Collector Coins που θέλεις να εξαργυρώσεις.
Έπειτα πατάς εφαρμογή όπως φαίνεται χαμηλά στην εικόνα.

Βήμα 5

Τέλος, στην εικόνα αυτή φαίνεται καθαρά η εξαργύρωση των Collector Coins που έκανες, το υπόλοιπο των CCs που έχεις, καθώς και η έκπτωση σε χρηματική αξία που πήρες.

 

Σε αυτό το σημείο έχεις κάνει την εξαργύρωση και μπορείς να προχωρήσεις στην πληρωμή της παραγγελίας σου!

Έχε στο νου ότι οι εικόνες αποτελούν παράδειγμα των διαδικασιών που θα ακολουθήσεις και όχι απαραίτητες προϋποθέσεις. Εάν χρειάζεσαι περαιτέρω οδηγίες, επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.