Για την πληρωμή των αγορών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους εξής τρόπους:

 1. Αντικαταβολή τοις μετρητοίς

Με την μέθοδο πληρωμής μέσω αντικαταβολής σας στέλνουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας με courier και εσείς πληρώνετε την αξία της συναλλαγής την ώρα της παραλαβής της. Επιβάρυνση κόστους αντικαταβολής 2€. Η μέθοδος πληρωμής της αντικαταβολής δεν παρέχεται για αποστολές προς Κύπρο.

 1. Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα

Με αυτή τη μέθοδο πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας μέσα από το ασφαλές και εξειδικευμένο περιβάλλον e-POS της Eurobank. Σημαντική σημείωση: Τα δεδομένα της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται, ούτε υπάρχει πρόσβαση σε αυτά από την ιστοσελίδα μας

 1. Πληρωμή μέσω Τραπεζικής ΚατάθεσηςΜε αυτή τη μέθοδο πληρωμής πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας, μεταφέροντας το συνολικό ποσό σε έναν από τους διαθέσιμους λογαριασμούς μας. Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση μέσω τράπεζας που δεν συνεργαζόμαστε, επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής.

  Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  Όνομα Δικαιούχου: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
  IBAN: GR12 0171 0710 0060 7114 1177 377

  EUROBANK

  Όνομα Δικαιούχου: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
  IBAN: GR14 0260 2430 0007 8020 1076 106

  Αφότου κάνετε την κατάθεση, μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς στο 6943240946 ή μέσω e-mail για την πραγματοποίηση της.
  Η κατάθεση σας πρέπει να γίνει εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας τριών εργάσιμων ημερών, οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτομάτως.

 2. Πληρωμή μέσω Paypal

Πληρώνετε εύκολα και γρήγορα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Paypal.